The Funeral Beryllium - Count Me In

Finns tatuering i Stockholm

Det kommer hela tiden nya trender och det är rätt kul att se vad det är för olika trender som dyker upp och vad det är som folk tycker är kul och som dom vill ta efter. Det har ju länge varit populärt med tatueringar och det finns många med en tatuering i stockholm. Där ser man var och varannan som har en tatuering och inte bara en utan hela armar och ben fyllda med tatueringar.

Ja de är något som har blivit väldigt populärt, sen så kommer det i vågor vad man ska ha för frisyr om det är kort eller långt som är inne. Med färg eller att ha det naturligt, ja det kommer ständigt nya saker som blir inne och som blir en trend.

Samma med kläder

Ja det är likadant där att det finns så mycket olika kläder och det är ju kul med kläder tycker jag för det finns så mycket att välja på och här i Sverige extra mycket eftersom vi har olika årstider och vi måste ha kläder för alla möjliga årstider och det är ju kul att det finns så mycket som man kan ha på sig.
Man får hitta sin stil och det som man tycker är fint och som man trivs med för det finns ju så mycket att välja på att det ibland kan vara lite svårt att veta vad man ska välja och vad det är för kläder som man tycker bäst om.
Ja det är intressant med trender att det kommer och går och sen så kommer det tillbaka och så håller det på så om och om igen. 
Det är kul att kolla lite mode magasin och se vad som är inne nu och vad det är som inte är det för stunden och så kan man hitta det som man tycker är kul och som man gillar.